Bare amerikansk tastatur?

Null problem: Kjøp norske tastatur klistremerker
til PC’en.  De koster veldig lite.

Trykk på START-menyen, «Control Panel», «Region and language», «Keyboards and language», «Change Keyboards». Legg til norsk tastatur, sett det øverst og slett det amerikanske tastaturet. Du kan sette «Language bar» til «Hidden». Da skal du ha norsk tastatur! Husk å bestille rett farge, så de ikke skiller seg så mye ut i forhold til resten av tastene (da slipper du unna med bare å klistre på de tastene som er «feil» og kan la være å klistre på bokstavene A til Z  og F-tastene. Hvis du vasker tastene med sprit først, sitter de bedre fast.

Tastatur klistremerker

Her er så mitt tastatur med hunde-hår og alt. De farge-kodede merkene er jukse-merker for Adobe Premiere Elements. De finnes slike farge-kodede merker for mange av de mest populære video redigerings programmene. Mine «norske» klistremerker er litt mer blanke enn jeg setter pris på, så jeg anbefaler å kjøpe matte ,merker, hvis det er å få tak i. Sørg også for at det er «ALT GR» merke i settet du kjøper -det var det ikke i mitt sett.

DSC01125-

Mitt tastatur ble altfor skinnende med klistermerkene på (spesielt i bruk utendørs eller i nærheten av vinduer), så nå blir de behandlet med «big matte top coat» neglelakk av merke Sally Hansson. Øverste rad (tall), samt tastene Q, W og E er behandlet så langt.

Eller så kan du kjøpe et norsk tastatur på Amazon.

Denne artikkelen er en del av webstedet Norsk i Statene.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s